Etsi

Languages

GLL-Series

GLL is the newest addition from Greenlux to its line of retail-oriented products. It is designed as an excellent replacement to conventional grid-style flourescent fixtures, with all the benefits and posibilities that LEDs offer in terms of long life and energy efficiency. It is also available in a high color rendering option.

GLP-Sarja

GLP Greenlux Panel - GLP6060 on Greenluxin tunnettu 600 x 600 mm paneelivalaisin. Se on saanut loistavan vastaanoton asiakkailta ja mallia kehitetään jatkuvasti. GLP on monipuolinen paneeli, joka sopii erilaisiin sisätiloihin. Sitä on käytetty tuomaan miellyttävää ja tasaista yleisvaloa mm. toimistohuoneissa, avokonttoreissa, aula- ja käytävätiloissa, koululuokissa sekä liikehuoneistoissa.

 

Tällä hetkellä GLP-valaisinta on saatavana sekä lämpimän (3000 K) että neutraalin (4000 K) valkoisella värilämpötilalla, kolmella eri tehovaihtoehdolla. Kehitteillä on uusia versioita. Yksi niistä on Human Centric Lighting -sovellus säädettävällä valon värilämpötilalla (2800 K ~ 6100 K). Toinen versio sopii vähittäiskaupan käyttöön ja siinä on todella korkeatasoinen värintoisto (CRI > 90). Lisäksi on tulossa uusia valonjakovaihtoehtoja entistä kapeammalla valokeilalla.