Etsi

Languages

Greenluxin suomessa suunnittelema GLA valaisin on tyylikäs ja sopii erinomaisesti mm. Parkkihalleihin—teollisuuteen— varastoihin—ulkokatoksiin—teknisiin tiloihin. Greenlux GLA valaisimessa on erinomainen valotehokkuus (jopa 170lm/W) ja erinomainen valon laatu.

GLA  valaisimessa on tyylikäs ja kestävä alumiinirunko, hyvä lämmönhallinta ja siinä käytetään vain laadukkaita komponentteja. GLA valaisin on läpijohdotettu ja se on helppo asentaa. Sopii IP65 luokittelluihin kohteisiin.

 

GLE-Sarja

GLE Greenlux Evolution - GLE on uusin lisäys Greenluxin korkealuokkaiseen tuotevalikoimaan. Edelliseen menestystuotteeseemme GLG:hen pohjautuva valaisin on suunniteltu palvelemaan lukematonta määrää teollisuuden kohteita ja asennusympäristöjä. Laadullisesti GLE täyttää kaikki asiakkaidemme korkeat odotukset. Verrattuna edeltäjäänsä valaisimen runko on kevyempi ja kompaktimpi, sekä valotehokkuus parempi. Energia- ja hintatehokas GLE-sarja mahdollistaa suuremmat säästöt sekä aloitus- että ylläpitokustannuksissa.

 

Helposti asennettava ja eri sovelluksiin yhteensopiva GLE on omiaan niin parkkitaloissa, tuotanto- ja kylmätiloissa kuin varastoissa.