Etsi

Languages

Greenlux Finland Oy hakee tuontantotyöntekijää!

Ti, 10/09/2018 - 15:04

[Ilmoituksen avoin tehtävä on täytetty, kiitos kaikille hakijoille.]

 

Oletko toimeen tarttuva ja reipas henkilö, jolta löytyy taitoa hallita automaatiojärjestelmiä? Haluatko olla osa tiivistä työyhteisöä mutta tehdä suuria asioita? Etsimme nyt osaavaa ja huumorintajuista tuotantotyöntekijää tiimiimme. Työtehtäväsi koostuu monipuolisista tuotantotehtävistä ja varastonhallinnasta.

 

Greenlux Finland Oy on kansainvälisesti menestynyt pieni kotimainen yritys. Suunnittelemme ja tuotamme yleisvalaistuksen laadukkaita ja energiatehokkaita LED-valaisimia. Tavoitteemme on palvella asiakkaita ja auttaa heitä pääsemään tavoitteisiinsa niin energiatehokkuuden kuin ympäristöystävällisyydenkin osalta. Olemme Cleantech Finlandin jäsen, koska arvostamme luontoa ja haluamme olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisia valaistusratkaisuja, joihin investoiminen maksaa itsensä takaisin nopeasti. Kaikkea toimintaamme ohjaa innovatiivisuus, luotettavuus, laatu ja turvallisuus sekä tehokkuus.

 

Tuontantotyöntekijänä pääset mukaan alusta asti perustamaan uutta tuotantoa Suomeen. Tässä tehtävässä vastaat ainakin tuotannon automaatioon perustuvista laitteista ja varastonhallinnasta. Ideaalihakijalla on halu saada hommat rullaamaan sekä kyky toimia tarvittaessa itsenäisesti muissakin tehtävissä tuotannon puolella. Tehtävä edellyttää sähköalan (elektroniikka-, automaatio- tai sähköasentaja) tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään parin vuoden ajalta. Pärjätäksesi tehtävässä sinun tulee osata lukea sähkö- ja mekaniikkakuvia sekä käyttää Office-ohjelmia ongelmitta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen- ja vähintään välttävää englanninkielentaitoa. Työssäsi olet tarkka, huolellinen ja sitoutunut, muttet ota itseäsi liian vakavasti.

 

Oikealla asenteella on merkitystä ja toimintamme kasvaessa tehtävä tarjoaa mahdollisuuden ottaa enemmän vastuuta ja edetä uralla. Hieno yhteishenki ja tekemisen hauskuus erottavat Greenlux Finland Oy:n muista. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen ja saat vastuun toimia itsenäisesti työssäsi, kun puhallamme yhteen hiileen tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Tehtävä on kokoaikainen ja se toteutetaan yhdessä vuorossa ainakin työsuhteen alussa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti hakemalla tehtävää jo tänään! Lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry [at] greenlux.fi.