Etsi

Languages

Q-Park panostaa ympäristöön ja valitsee energiatehokkaan LED-ratkaisun pysäköintilaitoksiinsa

Ma, 11/27/2017 - 11:47

Q-Park valitsi Greenlux Finland Oy:n valaisintoimittajakseen kahden pysäköintilaitoksen kunnostushankkeeseen Ruotsissa. Pysäköintitalot Pallas Boråsissa ja Hansa Malmössä varustettiin Greenluxin laadukkaan GLE-sarjan valaisimilla vuonna 2017. 

Molemmat hankkeet onnistuivat erinomaisesti ja Q-Park keskittyy edelleen Greenluxin energiatehokkaisiin ja korkealaatuisiin valaistusratkaisuihin vuonna 2018, kun muita Ruotsin paikoitushalleja aletaan varustaa ympäristöystävällisillä LED-valaisimilla.

Yhteistyö käsittää Greenluxin toimittamat valaistuslaskelmat ja valaisimet, jotka vastaavat Q-Parkin korkeaa vaatimustasoa. Lisäksi Greenlux huolehtii valaisimien asennuksesta yhteistyössä valittujen sähköasentajien kanssa ympäri Ruotsia.

Greenlux, joka viettää kymmenettä juhlavuottaan LED-toimittajana, on toteuttanut valaisturatkaisuja useisiin valtiollisiin, kunnallisiin ja yksityisiin pysäköintilaitoksiin ympäri Ruotsia. Greenlux on toimittanut valaisimia samankaltaisiin hankkeisiin myös muissa EU-maissa.

Me Greenluxilla iloitsemme siitä, että Q-Park, pysäköintiteollisuuden johtaja, valitsi Greenlux-valaisimet ja odotamme innolla monia onnistuneita projekteja Q-Parkin kanssa!